IPB

Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране )

> Зодиите
biskvitkataa
публикуване 6.6.2008, 10:26
Коментар #1


Biskvitka Приятел
***

Група: Неактивирани
Мнения: 289
Регистриран на: 30.5.2008
От: София
Потребител: 93Бях намерила едни характеристики на зодиите, които според мен бяха много верни. ПОне за моята зодия отговаряше много точно. За жалост не мога да намеря сайта, в който ги четох. Ето нещо интересно, в което също има истина.


Овен
Ключът към неговото сексуално поведение е импулсивността. Ако искате да доставите на един овен (мъж) сексуално удоволствие, трябва да използвате вашето въображение и не са необходими никакви бариери. Неговият темперамент иска удоволствие в опитването на шокиращото и забраненото. Предпочита доминиращата позиция и няма да се спре пред садизъм. Звуците го възбуждат допълнително.

Телец
Гърлото и вратът. Започнете с леки докосвания с пръсти и милувки в основата на главата, като притискате шията. Преминете към целувки по шията и скоро ще докарате телеца до възбуда. Възможностите за случайно докосване от този вид за безкрайни.Докато вързвате примерно вратовръзката на мъжа телец, може да погалите шията му. Ще бъдете изненадани от бързата реакция. На брега на морето една любезна ръка ърху шията на жената ще изпрати съобщение към мозъка й. Зоната на шията и врата трябва да бъде начална. Страстни целувки, нежни любовни ухапвания по шията ще възбудят телеца. Но не забравяйте, че телецът обича нещата бавно и леко, така че владейте своите домогвания и не се опитвайте да насилвате момента.

Близнаци
Дланите и ръцете до раменете са особено чувствителни. Жените реагират на целуване на ръка, мъжете обичат да им смучат пръстите бавно, един по един. Прекарвакте пръстите си по дланта им. Случайното докосване на върховете н пръстите може да отправи тръпки на удоволствие в гръбнака им. Целуването на ръцете от вътрешната страна е специално третиране.

Рак
Един от най-големите двигатели и за мъжа, и за жените, родени под този знак, е дълбоката целувка, пълно използване на езика и зъбите. Известно е, че те могат да ви целуват до достигане на оргазъм. Най- чувствителната област от тялото са гърдите и двта пола регират на орално или ръчно стимулиране на зърната. Нежното докосване по гърдите даже късно в предиграта добавя още към тяхното удоволствие. Един трик за жените, които правят любов с мъж рак: прекарайте ръката си леко по гърдите му като едва докосвате кожата. ако продължите да го правите, той ще пощурее.

Лъв
Гърбът е особено чувствителен. Действайте нежно по линията на гръбнака, надолу и нагоре, лъвът ще бъде разнежен и ако сте в банята, може да ви покани във ваната

Дева
При девата областта на коремчето е чувствителна към докосване с език, леко докосване с пръсти, малко целувки или даже с косата. Движенитето на ноктите на партньора хоризонтално от едната страна до другата ще събуди също еротитични чувства. Чувствени тръпки може да се получат и при докосване на стомаха с гъба, сапун или топла вода. Девата обича да усеща струята на водата, насочена в тази област.Когато сте в леглото, използвайте лек кръгов масаж около пъпа, завършете масажа, като сложите езика в пъпа и продължавате със същото кръгово движение. Ще получите по- бърз резултат, отколкото се надявате.

Везни
Долната част на гърба и задникът са чувствителните области на везната. На обществени места танцувайки или даже разхождайки се заедно, сложете пръстите си в долната част на гърба, при по- интимно положение , сложете дланите си върху задника и с кръгови движения се придвижвайте към гърба. На всички везни задникът е високо ерогенна зона.Жената везна обича тази част да бъде разтривана, потупвана или даже игриво пляскана и се възбужда от такова внимание. Обича само такива любовни пози, в които участва задникът й. И двата пола везни реагират на интервенции в тази област - удари с ръка, камшик или пръчица.

Скорпион
В леглото винаги гледа да получи повече , отколкото сте се спазарили предварително. Има многоактивно еротично въображение. За него няма бариери. Всяко кътче трябва да произведе максимално количесрво удоволствие. Неговата енергия е неизчерпаема, желанията му никога не пресъхват.

Стрелец
Бедрата от външната и вътрешната страна. За жените - и косата им. Играйте си с нея., навивайте я, четкайте я, тя ще мърка като коте. И ако правите това достатъчно дълго, само това ще запали нейната дремеща страст. Неговата чувствителна зона пък е близо до генеталите - леко приближаване с език до коляното до основата на крака ще му достави удоволствие.

Козирог
Мъжете козирог обичат жените да плъзгат зърната на гърдите си по лицето им, по устата, гърдите им и т.н. това може да ги докара до лудост. Страстта на жената козирог се събужда,ако нейният партньор я целуне зад коляното или около пъпа. Кожата около пъпа е много чувствителна при тези жени. И жените, и мъжете реагират на масаж, който започва ниско под кръста и продължава нагоре по гърба. Има козирози, при които мишниците също са място за сексулано удоволствие.

Водолей
Прасци и глезени. Всяка поза, при която се докосват,предизвиква желания. Галете ги с дланта, с движение нагоре, вършете това нежно, без да се замислите. Предпочитана поза за водолея е право положение - жената си увива прасеца около коляното на мъжа и заключва глезена и стъпалото си около прасеца на водолея. Всяка поза, която позволява контакт с глезените и прасците, носи удоволствие. Водолеят допуска да бъде пипан, когато е нежен. При друг случай пипането може да доведе до окончателно прекъсване.

Риба
Рибите откликват на нежен масаж и прегръщане на стъпалата или смучене на всеки пръст, като се почне от глезена с кръгово движение на пръстите надолу към пръстите. Ако триете пръстите му (на мъжа риба) между вашите или леко ги хапете, ще направите рибата луда от удоволствие. Жената риба обича да масажира мъжа със стъпалото си.
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
 
Начать новую тему
Отговори
biskvitkataa
публикуване 10.6.2008, 10:33
Коментар #2


Biskvitka Приятел
***

Група: Неактивирани
Мнения: 289
Регистриран на: 30.5.2008
От: София
Потребител: 93ДЕВА

ДЕВИЗ : АЗ AНАЛИЗИРАМ

Планета : Меркурий

Управлява 6 дом : Земен , Подвижен , Женски


Общи приказки - Абе ти знаеш ли че много говориш ! Девата е много сериозен и находчив знак . Тези люде са най разнообразни и богати на характерни особености . Девите се стараят да достигнат перфектно положение във всяка област . Обикновено достигат едно много добро интелектуално ниво и притежават богата обща култура . Музиката им е слабост . Чистотата и здравословното хранене са поставени на пиедестал . Мърлячите и занемарените хора заслужават презрение и често стават жертви на словесните и критикарските възможности на Девите. Изключително хитри и комерсиални . Изобилието на сиво вещество често се използува за постигане на успех в кариерата . Не си падат по семейството и рядко издържат дълго време с един единствен партньор . Малко повече от 90 % от астролозите са от тази зодия или имат нещо общо с нея - било то Асцендент или Луна в този знак. Лично аз не познавам астролог без да има важна позиция в този перфектен , интелектуален и не по малко идиотски знак ...............


Добри черти - Слушам те внимателно - да не пропуснеш нещо . . . Най доброто качество на Девите е , че забелязват онези дребни детайли , които убягват на останалите . Те са ненадминати в боравенето с цифри , миниатюрни детайли , поприща които изискват буден и деен ум и анализарорски качества . Като подчинени са най подходящия избор . Ако имате нужда от перфектни бачкатори и работохолици то най добрия избор е Дева . Имат склонност да се запасяват с мангизи за черни дни , но не във дивата форма на скъперничеството , а в благоразумното боравене с финикийски знаци . Страхотно е постигането на баланс между прагматизма и реализма от една страна и богатата душевност и въображение от друга . Човек очаква от една Дева да е дребнава и критична , но често бива приятно изненадан и предразположен към едни по възвишени и чисти щуротии . Неневиждат простаците и хората с идиотско чувство за хумор . Те самите имат страховито такова и често се случва да го използуват по един много изчистен начин . Разбира се в повечето случаи за да осмеят някой недостатък или тъпанарско поведение на някого . Много добри имитатори са и когато имат настроение за лигавщини са в състояние да те разсмеят по този начин - имитирайки до съвършенство някой човек и доукрасен по перфектен начин от самите тях . Винаги е подредено около тях . Докато другите си търсят книгата или ключовете от мазето - Девата винаги знае къде се намира червения пълнител за химикалка или иглата среден рамер с вдянат бял конец дълъг около шест сантиметра и някакви си там милиметри , които ще и стигнат за да зашие скъсаното копче на костюма..


Лоши черти - Хм - тоя па . Я да те чуем все пак . . ! Девата е човек , който може да бъде поставен в категорията Дразнител . Не те оставя на мира докато не ти изброи купища недостатъци и не те обсипе с препоръки и съвети за разрешаването на даден проблем . Девата върви след теб и гаси лампите , мърморейки колко е скъпа електроенергията . Пак Девата ще се учуди защо ходиш на работа с личния си автомобил при наличието на градски транспорт . И защо по дяволите си си позволил такси при положение , че една нощна разходка при минус 10 градуса и само за някакви си 7 километра...!! Ако ти е студено и понечиш да включиш отоплителна печка ще бъдеш подканен да си облечеш повечко дрехи , но в никакъв случай да не се стигне до подобно разхищение ...... По природа не е агресивен знак , но ако се наложи да спори с някой - то ще се учудиш каква злоба може да предизвика тъпотията , липсата на обща култура и задълбочени познания по психология . Веднага ще бъдеш наврян в на кучето в мишата дупка с такава мощна тирада , че ми е жал за теб . Девите рядко проявяват смелост да заемат високи ръководни постове , още по малко се стремят към това - и слава Богу . Представи си такъв да ти е шеф . Ще бъдеш не изчанчен , а направо размазан от юркане и критики . Той ще знае в колко часа с точност до секундата си благоволил да отидеш на работа , колко време си обядвал , колко цигари си изпушил и колко минути си се скътатавал , но най лошото е че няма да си тръгнеш преди да си преизпълнил плана за деня и не си почистил и подредил работното място . Не си мисли , че Девата ще си тръгне преди теб . Ще остане последна само и само да види в какво състояние оставяш работното поле . Случва им се да си носят работа и за вкъщи . Това се отразява и в семейните отношения , но за тях е много важно да изпипат работата най добре от целия колектив . Не са балами . Обикновено бачкат нещо което няма нищо общо с физическия труд . Тъй като са интелектуалци много им се отдават професиите свързани с писане , дизайн , журналистика , счетоводство и други подобни , а с появата на компютрите - направо гепиха Господ за ташаците .......


Партньорство - Квоо . . . ? Най добре се разбира с другите два земни знака Телец и Козирог Девата се разбира с Телец по простата причина , че и двамата знаят колко е важно да бъдеш внимателен , предпазлив и пресметлив за всяко едно нещо . Не им е в стила да прибързват и да не помислят задълбочено - понякога наистина прекалено дълго време . Не са агресивни и гледат да им е спокойно около шиите . Е Девата рядко е спокойна защото винаги си намира поводи за притеснения и само биволското спокойствие на Телеца спасява връзката . С Козирога се получава поради факта , че и двамата са изключително земни , реалистични , прагматични и комерсиално ориентирани . Козирога се стреми да е полезен , а Девата само това и чака - някой да се набута с предложение за полезни и доходоносни действия . Няма друг такъв знак , с изключение на Стрелеца донякъде , който да има повече разводи в живота си или въобще да не се стигне до брак . Проблема е там , че когато една Дева се обвърже с който и да било и в каквито и да било взаимоотношения , тя за отрицателно време разбира и вижда всичките му косури и тъй като не сдържа критичния си хаплив език зад зъбите - често се стига до кавги и спорове . Тя просто се мъчи всико да е перфектно подредено и се бори срещу недостатъците и пороците . Много са красиви и имат правилни черти . Изглеждат чистоплътни и в повечето случаи са облечени по много приятен начин . Най добрата комбинация е Дева - Дева . Могат да съжителстват дълго и спокойно , стремейки се към усъвършенстване във всяка област и знаейки , че и другия знае за кусурите ти , той е не по малко наблюдателен - нали е Дева по дяволите ....... С другите не е хич добре , донякъде става с водните Рак , Скорпион и Риби .


Секс , Любов и Свалки - Чекай малко ! МЪЖ - ( Ерген ) Девата е много добър любовник , но адски лош партньор . Ако става въпрос за авантюра или кратко увлечение - няма да има проблеми . Той е любознателен , пресметлив и достатъчно интелигентен за да постигне своите разнообразни цели . По време на секс изведнъж може да спре , да скочи от леглото и да изключи забравената лампа в коридора . В кревата не е от най буйните , но за сметка на това има страхотен усет към желанията на дамата и се опитва да ги изпълни по най перфектния начин . За разлика от другите земни знаци , които са , да речем по сковани , Девата ще се опита да внесе по голямо разнообразие и може да очакваш атака навсякъде и по всякакъв чудат начин . Интересното е , че винаги намира повод за приказка . Независимо за какво , но не се учудвай ако броени минути след първите целувки изведнъж започне да разправя , колко е потъмнял тавана , как само се е разскърцало скапаното легло и как идиотчетата купонджии от горния етаж вече прекаляват с проклетата Metallica и . т . н ... - помниш ли къде си хвърлих десния чорап скъпа......Това не винаги е приятно , но хубавата страна на тези отклонения е , че правят акта много по продължителен . Девите са верни и дори ако все пак някога кривне и сгази лука с друга то той пак си остава такъв , но духовно . Докато другите земни Телец и Козирог не одобряват груповите изпълнения и размяната на партньори - Девата няма нищо против подобни изпълнения , но преди това е размишлявал надълго и нашироко за последствията , за участниците , за хубавата женичка на Гошко .... Обикновено са стройни и високи . Мъжа Дева често изглежда много мъжествено .


ЖЕНА - ( Мома ) Страхотни резачки . Добри любовници . Притежават удивителната комбинация от ефирно и в същото време земно излъчване . Телата им са много красиви и пропорционални . Може би най поддържаните от всички други . Притежават онези компоненти на които трудно се устоява . Обичат да ги ухажваш и да изтъкваш качествата им . Винаги протакват работите от което ухажорът направо е готов да свърши при първия допир - загорел като животно и с прегрял от желание член . Девите имат много хубави крачоци и адски приятно за окото - и на пипане дупенце . Раменете им са направо подлудяващи за очите на мъжа . Нямат големи балкони , но те и без друго не са чак толкова важни . Устните им не са като на Франческа Делера , но пък езика ги отсрамва напълно - по игрив от всеки друг . Само два три пъти да те обиколи с него и си целия на К . И тя хитрушата много добре знае какво ти доставя удоволствие и нарочно сякаш те бави . Спусне се и ха да го лапне - започват едни обиколки едни ми ти протакания , едни ми ти въртели и когато вече се реши да го стори - о горкичкия не , не , чакай , нееееее . Много са хубави . Колкото са трудни за сваляне - толкова по голяма е наградата след това . Тези палавници често си мислят за по колективни изпълнения . Рядко им се случва да прекрачат прага на благоприличието , защото губят няколко години в мислене и анализиране . След известно време на уговорки и горещи молби , можеш да бъдеш възнаграден и със секс в заветната и така мечтана за повечето мъже точка . Прекрасните Деви могат да бъдат свалени с демонстрация на материално благосъстояние , тънко чувство за хумор , интелект и ако си чужденец . Поднесените подаръци задължително да имат предимно практическо приложение , в никакъв случай някакви си украшенийца , тук дори продупчен билет от трамвай може да бъде приет с възторг , но най добре се постарай - бръкни дълбоко в джоба и купи страхотна дреха много як GSM или електронен бележник , книга или музикален диск - тя го заслужава , но не споделяй колко много мангизи си прежалил , защото ще и развалиш приповдигнатото настроение , а тя тъкмо размишляваше какъв добър и умен мъж си само .............

Съвети и Молби Девата приема съвети, но след продължителен анализ обикновено не ги прилага : Опитай се да бъдеш над дребните неща и злободневните теми . Дай го малко по бохемски , по спокойно . Живота е кратък . Стига . Дойде ми до гуша от теб и твоите непрестанни забележки . Ми , така ми харесва , така го правя . Да измих си и ръцете и краката и зъбите - кво друго искаш да си измия гъза ли ? Аре пестани бе дразнител гаден - не издържам повече... За последен път ти казвам , че не помня къде съм ти затрил писалката ... Според мен трябва да се примириш с факта , че света е бъкан от мърльовци и нечистоплътни , тъпи , широкопръсти , безмозъчни и мързеливи типове . Не всеки може да е като теб ... - И престани с тези икономии - ти на това супа топчета ли му викаш - чакай че го изгубих - къде отиде това топченце ..... - топченцеее . . ! ! ! И накрая - не забравяй , че съществуват 144 вида Деви според това къде в индивидуалния хороскоп им се намират Луната и Асцендента. Като прибавим и другите планети барабар с аспектите помежду им и за капак в кой дом се намирт - се получава , освен манджа с грозде - и един напълно завършен и уникален характер , който е възможно въобще да не отговаря на описанието за Дева...


Ех - Защо звездите са ви създали толкова любознателни ?
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение

Мнения в тази тема
- biskvitkataa   Зодиите   6.6.2008, 10:26
- - nufy   ми аз съм овен ама в тази статия нещо само мъжете ...   6.6.2008, 16:50
|- - biskvitkataa   Цитат(nufy @ 6.6.2008, 18:50) следва стат...   6.6.2008, 18:31
- - glezlata   аз съм везни ... много гадна зодия,отвратителен ха...   7.6.2008, 15:20
- - biskvitkataa   намерих характеристиките на зодиите, за които ви г...   9.6.2008, 8:58
- - biskvitkataa   ВЕЗНИ ДЕВИЗ : АЗ БАЛАНСИРАМ Планета : Венера ...   9.6.2008, 8:59
- - biskvitkataa   ЛЪВ ДЕВИЗ : АЗ ЩЕ Планета : Слънце Управлява...   9.6.2008, 9:00
- - niki   А за водолей няма ли?   9.6.2008, 10:48
- - nufy   Momicheto kaza che shte pishe za nashite zodii, st...   9.6.2008, 11:17
- - glorii   да кажа че и аз съм Овца! Благодаря бисквитке ...   9.6.2008, 15:34
- - glezlata   леле страхотно е мерси много ! я ми кажи откъ...   9.6.2008, 18:01
- - biskvitkataa   Ники и за тебе има ВОДОЛЕЙ ДЕВИЗ : АЗ ЗНАМ П...   10.6.2008, 10:30
- - biskvitkataa   Глезличке не мога да ти дам линк защото го имам ка...   10.6.2008, 10:33
- - biskvitkataa   ДЕВА ДЕВИЗ : АЗ AНАЛИЗИРАМ Планета : Меркурий ...   10.6.2008, 10:33
- - biskvitkataa   ТЕЛЕЦ ДЕВИЗ : АЗ ИМАМ Планета : Венера Управ...   10.6.2008, 10:34
- - niki   Мани майтапа ама в мойта зодия има много верни нещ...   10.6.2008, 10:49
- - biskvitkataa   аз ви казах, а вие не вярвахте и в моята зодия по...   10.6.2008, 12:10
- - nufy   да и при мен така какво съвпадение   10.6.2008, 12:15
- - glezlata   абе май при всички е така Искам да ти искажа ед...   10.6.2008, 15:59
- - glezlata   ам...ъъъ нахално ли ще е ако искам и козирог и стр...   10.6.2008, 18:05
- - glezlata   между другото я скивтайте какво открих аз : http:/...   10.6.2008, 19:42
- - biskvitkataa   Глезличке, слагам ги тук ... и то те май вече всич...   11.6.2008, 19:15
- - glezlata   спокойно има още ...макар,че се сещам само за скор...   12.6.2008, 7:17
- - biskvitkataa   СКОРПИОН ДЕВИЗ : АЗ ЖЕЛАЯ Планета : Плутон и М...   12.6.2008, 9:32
- - glezlata   Хехе ... Ти си златна !!!   12.6.2008, 9:34
- - glezlata   ооо сетих се ... останаха : рак и близнаци ... и т...   12.6.2008, 9:42
- - biskvitkataa   БЛИЗНАЦИ ДЕВИЗ : АЗ МИСЛЯ Планета : Меркурий ...   12.6.2008, 13:11
- - niki   Някой беше питал за линк. Ето ви го: http://www.j...   12.6.2008, 14:00
- - glezlata   късноооо.... но благодарско   12.6.2008, 14:35
- - niki   Уважавам хората които искат да ни предложат нещо и...   12.6.2008, 15:32
- - glezlata   измъчи момичетооо ... трябваше да я улесниш   13.6.2008, 15:55
- - niki   В случая мисля,че желанието да ни предложи нещо ин...   13.6.2008, 16:44
- - glezlata   добреее   13.6.2008, 17:02
- - niki   Добре де Миме,не мислиш ли,че съм прав? Ако беше т...   13.6.2008, 17:13
- - glezlata   просто ми стана гадно,че си го знаел а аз постоянн...   13.6.2008, 22:13
- - Jenny   biskvitkataa мерси за хороскопчетата! Аз с...   19.6.2008, 5:40
- - biskvitkataa   моля моля... и... вие двамата не се карайте ...   19.6.2008, 13:00
- - glezlata   RE: Зодиите   19.6.2008, 17:36
- - niki   Мими защо така се ядосваш?   19.6.2008, 18:02
- - didi093   Аз съм рибки   20.6.2008, 20:41
- - glezlata   Бравоооо ! Ники не се ядосвам   20.6.2008, 20:46
- - niki   Абе аз да попитам.   21.6.2008, 22:38
- - biskvitkataa   още нещо свързано със зодийките Каква е молитва...   3.7.2008, 13:01
- - glezlata   сорка ... ама тва ми се вижда глупаво ... когато с...   3.7.2008, 15:58
- - biskvitkataa   ми... никой не е казал , че това е истиска молитва...   4.7.2008, 9:31
- - nufy   споко, забавно си е не се връзвай   4.7.2008, 10:36
- - glezlata   абе ... кво ми обръщате внимание ?   4.7.2008, 10:41
- - DanteSparda   Супер яко е...И честно казано има доста верни неща...   5.7.2008, 18:33
- - gerinka   Малко и от мен Секс и зодии „Бих направила всичк...   5.7.2008, 22:17
- - DanteSparda   Хахахахаха...понеже съм овен нали веднага коментар...   5.7.2008, 23:06
- - gerinka   Хахах ми да то нормално...това са глупости..но няк...   5.7.2008, 23:19
- - DanteSparda   Ама не...исках да кажа, че има и верни неща...Това...   6.7.2008, 0:12
- - gerinka   Хааа даа..определено няма...   6.7.2008, 0:22
- - DanteSparda   Еми така де   6.7.2008, 0:24
- - gerinka   А я виж това отговаря ли ? Овен (21 март - 20 ...   6.7.2008, 0:58
- - DanteSparda   Абсолютно и на 100 процента вярно...дори преди да ...   6.7.2008, 1:59
- - nufy   ами дано следващия път като ги "правиш" ...   6.7.2008, 9:27
- - DanteSparda   Не мога да разбера защо си мислиш, че с това се фу...   6.7.2008, 10:40
- - gerinka   Абе стига да можеш да караш,няма проблеми ;] И все...   6.7.2008, 11:26
- - glezlata   ааааааа тва при мен не е вярно !!!...   6.7.2008, 16:29
- - Zlatina   Алкохолен Зодиак Зодия РАКИЯ (21.III - 20.IV). Ра...   19.7.2008, 17:51
- - glezlata   много бре ...   20.7.2008, 11:39
- - DanteSparda   Хехе..Съгласен съм за всичко без алкохола...ракият...   28.7.2008, 23:47
- - gerinka   Зодия УИСКИ (24.VII - 23.VIII). Родените под знака...   3.12.2008, 15:17
- - biskvitkataa   Не знам, но всички неща които прочетох за Лъвчето ...   19.4.2009, 10:23
- - deegan   лошооо прекалено много вярни неща има за стрелците...   21.6.2009, 22:16
- - VEDRA   Зодиите на македонски:Овен – не знам оти са ...   22.6.2009, 21:06
- - komaroKiller   Ахахах, нееееее, много са яки... Зодия РОМ (22.V...   22.6.2009, 23:44
- - gerinka   Лъв – А са ми оратете дека дзвездите не са македон...   23.6.2009, 12:00
- - deegan   така сте вие лъвовете.На стрелците казват постоянн...   23.6.2009, 14:23
- - dolcetopolina   Има само една зодия и това е Телец. Всичко друго е...   27.6.2009, 11:14
- - deegan   това звучи като "няма мое няма твое всичко е ...   28.6.2009, 12:25


Ответить в данную темуНачать новую тему
1 потребители четат тази тема (1 гости и 0 анонимни потребители)
0 Потребител(и):

 Олекотена версия Времето сега е: 26.7.2016, 16:06
-->